П`ятниця, 19.04.2024, 20:10

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » 16.10.2018 року відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів
15:57
16.10.2018 року відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів

16.10.2018 року на базі Дорогинського ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся районний семінар – практикум для заступників директорів шкіл з навчально – виховної роботи з теми " Гурткова робота – один із видів позакласної роботи у освітньому процесі школи".

Учасники семінару відвідали Доргинське лісництво, де їх щиро привітав лісничий Стукал та Стукал Н.І., директор Дорогинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, керівник гуртка представила досвід роботи гуртка "Дорогинське учнівське лісництво".

Друга частина семінару – практикуму проходила на базі Дорогинського закладу. Науково-методичну частину семінару продовжила завідувач РМК Лавровська С.М. висвітлила питання системного підходу до організації гурткової роботи в закладі освіти.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ратошнюк О.М. презентувала гурткову роботу в Дорогинському закладі. В ході семінару, учасники мали змогу познайомитись з матеріальною базою навчального закладу, оглянули виставку декоративно-прикладного мистецтва та брали участь у майстер-класі "Робота з холодним фарфором", як один із видів діяльності гуртка "Мистецтво нашого народу", керівника гуртка Постернак О.В. Практичний психолог закладу Кращенко Н.Г. провела тренінгове заняття креативності та розвитку творчих здібностей.

Керівник гуртка "Хоровий спів" Ткаченко В.П. та її вихованці привітали учасників семінару концертною програмою.

В аналітичній частині семінару С.М.Лавровська, завідувач РМК, зробила ґрунтовний аналіз роботи семінару-практикуму, акцентувала увагу на ролі заступників директорів з НВР школи у якісній, чіткій, продуманій організації гурткової роботи в закладі освіти.

Переглядів: 408 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024