Четвер, 25.04.2024, 04:05

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2019 » Листопад » 15 » 12 листопада 2019 року відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету.
08:42
12 листопада 2019 року відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету.

12 листопада 2019 року відбулося засідання науково-методичної ради районного методичного кабінету.

На порядок денний винесено такі питання:

  1. Про методичні розробки педагогічних працівників Фастівського району, які атестуються на присвоєння педагогічних звань: "учитель-методист", "вихователь-методист", "старший учитель" у 2019/2020 навчальному році.
  2. Про залікові книжки педагогічних працівників, які мають педагогічні звання: "вчитель-методист", "вихователь-методист", “керівник гуртка-методист”, та підлягають черговій атестації у 2019/2020 навчальному році.
  3. Про структуру методичної роботи закладів освіти району.
  4. Про участь закладів освіти району в реалізації інноваційних проектів та програм у 2019/2020 н.р.
  5. Методичний супровід поліпшення якості початкової освіти в умовах роботи за новим змістом.

З першого питання слухали представлені досвіди роботи вчителів, що атестуються:учителя початкових класів Луценко Л.М., та Голуб Л.Л., учителя української мови та літератури Молодець О.М., учителя фізики та інформатики Ткаченко Г.В., учителя фізики Ждан Л.І. Борівського академічного ліцею; учителя української мови та літератури Кравченко Н.Г. та учителя трудового навчання Сініченко Т.Ю., Півнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Узагальнені матеріали з досвіду роботи педагогів закладів освіти, що атестуються були схвалені та рекомендовано представити на виставці «Освіта Фастівщини - 2020».
Погоджено навчальну програму гуртка «Пішоходного туризму», керівника гуртка Борівського академічного ліцею Гончарової Лілії Михайлівни.

Питання методичного супроводу поліпшення якості початкової освіти в умовах роботи за новим змістом висвітлила методист РМК Курда Т.М.

Переглядів: 265 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024