П`ятниця, 26.04.2024, 09:33

Відділ освіти та методичний кабінет

 Фастівської РДА


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Форма входу
Головна » 2020 » Січень » 13 » 10 січня 2020 р. відбулося пленарне засідання проблемно-пошукової конференції
15:31
10 січня 2020 р. відбулося пленарне засідання проблемно-пошукової конференції

10 січня 2020 р. відбулося пленарне засідання проблемно-пошукової конференції "Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності", учасниками якого стали керівники закладів освіти району, учителі та працівники відділу освіти. На засіданні з доповідями виступили: Лавровська С.М., завідувач РМК, Черепінська М.Ю., заступник директора з навчально-виховної роботи Борівського ЗЗСО І-ІІ ступенів, Перепелиця І.С., заступник директора з навчально-виховної роботи В.Мотовилівського НВК, Білодід В.В., в.о. директора академічного ліцею, Абдрахманова Т.І., директор Мотовилівського ЗЗСО І-ІІ ступенів, Янушевич О.М., директор ІРЦ. В ході конференції були розглянуті питання стратегічних пріоритетів підготовки та розвитку педагогічної компетенції вчителів. Вітчизняний та зарубіжний досвід професійного розвитку педагога. Особливу увагу було приділено розвитку психологічної компетентності педагога. Неможливо не зупинитися на питанні діяльності педагога в умовах інклюзивного освітнього середовища. Впровадження інноваційних педагогічних технологій та форм розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у закладах освіти має особливе значення в упровадженні реформ в освіті. Всебічно обговоривши теоретичні та практичні проблеми професійної майстерності педагога у сучасному освітньому просторі, враховуючи нові суспільно – політичні реалії в Україні, конференцією було ухвалено відповідну резолюцію.

Р Е К О М Е Н Д А Ц І Ї

районної проблемно-пошукової конференції «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності»

Всебічно обговоривши теоретичні та практичні питання розвитку професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності

р е к о м е н д у є т ь с я:

1. Опрацювати в закладах освіти постанову Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників».

2. Посилити увагу щодо стратегічних пріоритетів підготовки та розвитку педагогічної компетентності вчителів.

3. Розвивати психологічну компетентність педагога.

4. Брати участь у науково – практичних семінарах для вчителів – предметників закладів загальної середньої освіти з метою підвищення педагогічної майстерності.

5. Активізувати самоосвітню діяльність педагогів.
6. Стимулювати творчу активність педагогів.
7. Впроваджувати інноваційні форми розвитку професійної компетентності педагогічних працівників.

8. Бути обізнаним з інформаційними інноваційними технологіями.

9. Створювати умови для задоволення освітніх та професійних потреб педагогів, надавати можливості постійно вдосконалювати свою освіту, підвищувати професійний рівень.

Переглядів: 247 | Додав: YuriNez | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Архів записів

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024